joengo-digitale transformatie-digitalisering-mkb-foto-Wibo Pollmann

​bevlogen, positief, fun

Wibo Pollmann - Co-Founder JOENGO

Ervaren business-IT leider, verbinder, met expertise op het gebied van Digital Strategy and Transformation. Aansprekende resultaten, ook in weerbarstige omgeving. Innovatief in producten en diensten. Winnaar Computable Award 2012, meest innovatieve toepassing: ketenintegratie in de Cloud.

Het persoonlijke motief voor mij is dat er een sterke behoefte is via eigen ondernemerschap toegevoegde waarde te leveren op Business-IT gebied aan organisaties. Het gezamenlijk, met nog een deskundig ondernemer nemen van de eindverantwoordelijkheid en het structureel samen met een bevlogen team neerzetten van resultaten geeft mij positieve energie, voldoening en fun.

Relevante opleidingen : Nyenrode MBA module Digital Strategy and Transformation; Erasmus Universiteit en HEAO Arnhem. Relevante werkervaringen: consultant Digital Strategy and Transformation ANDERSconsult; CEO ICT- en consultancy organisatie NCCW.

joengo-digitale transformatie-digitalisering-mkb-linkedin
joengo-digitale transformatie-digitalisering-mkb-foto-Ronald van Barneveld

​inspireren, resultaat, verbinden

​Ronald van Barneveld – Co-Founder JOENGO

Gepassioneerde, energieke, optimistische, ervaren en resultaatgerichte ICT (verander)manager. Met een unieke combinatie van kennis en expertise op de aspecten ‘People’, ‘Process’ & ‘Technology’. Een volwassen aanpak met een haarscherp oog voor het beoogd resultaat met aandacht voor de mens.

Het persoonlijke motief voor mij is om een lang gekoesterde droom te realiseren om een unieke, eigen zienswijze en manier van werken beschikbaar te maken voor de wereld. Het inspireren van en verbinden met klanten, medewerkers en partners en het creëren van resultaat zorgt voor voldoening en geeft veel energie.

Relevante opleidingen: Nyenrode Certified IT Regie Manager.
Relevante werkervaring: consultant Business & ICT alignment ANDERSconsult; Director IT GroupM; Director Customer Success Mendix.

joengo-digitale transformatie-digitalisering-mkb-linkedin

joengo-digitale transformatie-digitalisering-mkb-scan-150x41

​Wil jij weten wat je moet doen om over 5 jaar nog te bestaan? Doe de scan!